Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@19:06:54 GMT

آشنایی با طولانی ترین پل های جهان (عکس)

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۶۴۸۹

آشنایی با طولانی ترین پل های جهان (عکس)

 پول‌نیوز -با 16 پل طولانی جهان آشنا شوید!
۱- پل هنگ‌کنک- ژوهایی- ماکائو
پل هنگ‌کنک- ژوهایی- ماکائو در اکتبر سال ۲۰۱۸ به عنوان طولانی‌ترین پل- تونل فولادی جهان افتتاح شد. این پل سه شهر حاشیه رود پیرل را به هم متصل می‌کند. اما رانندگی بر روی پل هنگ‌کنک- ژوهایی- ماکائو برای هرکسی امکان پذیر نیست. رانندگان باید مجوز رانندگی هنگ‌کنگ و چینی و بیمه مناسب برای هر سه منطقه را داشته ‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!







2- پل برادوی
پل برادوی در پورتلند یک پل چند منظوره برای عبور دوچرخه، عابر پیاده، تراموا و وسایل نقلیه بزرگ است که در سال ۱۹۱۳ به عنوان اولین پل متحرک شهر رزها ساخته شد. پل برادوی ، با طول کلی ۵۳۰ متر و فاصله مرکزی۸۴٫۷۳ متر، طولانی‌ترین پل معلق از نوع خود در جهان است.

۳- پل دهولا-سادیا
در می سال ۲۰۱۷ در ایالت آسام هند افتتاح شد. پل دهولا-سادیا پلی با طراحی ساده است و در آن خبری از منحنی‌های عجیب و معماری باشکوه نیست؛ با این حال این پل موجب برقراری ارتباط بین آسام و شهر فقیری در مرز چین شده‌است و با طول ۹٫۱۵ کیلومتر، طولانی‌ترین پل هند است.

۴- پل آکاشی کایکیو
پل آکاشی کایکیو یک شاهکار مهندسی مدرن با مقاوت در برابر زلزله است که تکمیل پروژه آن حدود ۱۰ سال ادامه داشت و طول آن به میزان قابل توجهی (۱٫۹۹ کیلومتر) گسترش یافت. پل آکاشی کایکیو شهر کوبه را به جزیره ایوادی، از طریق بزرگراهی که از میان تنگه آکاشی می‌گذرد، وصل می‌کند.

۵- پل چائوتیانمن
این پل در سال ۲۰۰۹ بر روی رودخانه یانگتز در جنوب غربی شهر چونگکینگ واقع شده است. چائوتیانمن طولانی‌ترین پل منحنی در جهان است؛ با ساختاری فولادی و باشکوه که طول آن۱٫۷۴ کیلومتر می‌باشد.

۶- پل اور گرین پوینت فلوتینگ
طولانی‌ترین پل متحرک بر روی آب در جهان، یک معجزه از مهندسی پنتون که در ایالت واشنگتن پایتخت آمریکا قرار گرفته است. اکثر مردم محلی آن را پل ۵۲۰ می‌نامند؛ زیرا جاده‌ی ۵۲۰ شهر سیاتل را به حومه شرقی آن متصل می‌کند.

۷- پل هارتلند
از سال ۱۹۲۲ پل هارتلند، طولانی‌ترین پل سر پوشیده در کانادا است. این پل در ابتدا بدون سرپوش و برای عبور و مرور مسافران رودخانه سنت جان ساخته شد. ۱۲ سال بعد در جریان تعمیرات پل یک محوطه چوبی به آن اضافه شد و هارتلند به عنوان یک پل سرپوشیده دوباره متولد شد.

۸- پل اکیتسوکی
این طولانی‌ترین پل خرپایی پیوسته جهان است که در ژاپن قرار دارد، و طول آن در حدود ۳۹۶ متر است. پل اکیتسوکی با رنگ آبی چشم نواز و ساختار تمام فولادی، جزیره دیدنی، محبوب و توریستی هیرادو را به شهر ناگاساکی متصل می‌کند.

۹- پل کازوی
دریاچه پونچارترین از سال ۱۹۶۹ از میزبانی بلندترین پل پیوسته جهان در آب، لذت می‌برد. هر چند که بعد از سال ۲۰۱۱ و با ظهور پل جیاووژی، کازوی دیگر بلندترین پل پیوسته در آب نیست.

۱۰- پل اورسند
پل قرارگرفته بر روی تنگه اورسند، کپنهاگ پایتخت زیبای دانمارک را به شهر مالمو سوئد متصل می‌کند. اورسند پلی از ترکیب جاده و راه آهن است و در حدود ۷٫۹۲ کیلومتر طول دارد. چشم‌انداز غروب آفتاب در نیمه تابستان از روی پل اورسند یکی از زیباترین مناظر جهان است.

۱۱- پل کبک
در سال ۱۹۱۶، قدیمی‌ترین و نمادین‌ترین سازه شهر کبک و همچنین طولانی‌ترین پل از نوع پل‌های کانتیلور در جهان با طول کلی ۹۸۶ متر برروی رودخانه سنت لارنس احداث شد. اما تا به امرزو ساخت آن به اتمام نرسیده‌ است .پل کبک در ابتدا به عنوان یک پل راه‌آهن طراحی شد، اما در حال حاضر عبور عابر پیاده و وسایل نقلیه موتوری را نیز در بر می‌گیرد.

۱۲- پل راسکی
پل کابلی راسکی با طول۳٫۱۰ کیلومتر در روسیه واقع شده است و دارای خطوط راه‌آهن می‌باشد.

۱۳- پل ریو- نیتریو
پل آهنی ریو- نیتریو که در سراسر خلیج گوانادارا، واقع در شهر ریودو ژانریو کشیده شده‌است، قطعا شایسته عنوان طولانی‌ترین پل آمریکای لاتین است؛ هیچ سفری به دومین شهر بزرگ برزیل بدون عبور از از این پل باشکوه کامل نیست.

۱۴- پل واسکو دا گاما
یک پل زیبا در یک شهر زیبا یافت می‌شود. پل واسکو دا گاما با طول ۱۲٫۳ کیلومتر در شهر لیسبون پرتقال، دومین پل طولانی اروپاست. بزرگراهی با شش خط که لیسبون را به شهرهای حومه آن پیوند می‌دهد. رانندگان شمالی هزینه‌ای کمتر از ۳ یورو برای عبور از این پل پرداخت می‌کنند.

۱۵- پل پیاده‌روی هادسون
این سازه زیبا در سال ۱۸۸۹ ساخت شد و عنوان بلندترین پل عابر پیاده با طول ۲٫۰۶ کیلومتر را به خود اختصاص داد. پل پیاده‌روی هادسون از ساعت ۷ صبح باز است و شما می‌توانید بدون پرداخت هزینه، از دوچرخه سواری یا پیاده‌روی برروی آن لذت ببرید.

۱۶- پل یولوز سلطان سلیم
پل یولوز سلطان سلیم تنها پل لیست ماست که دو قاره را به‌هم پیوند می‌دهد و تا سال ۱۹۸۸ طولانی‌ترین پل آسیا با طول ۲٫۱۶ کیلومتر بود. همچنین این بلندترین پل معلق از لحاظ ارتفاع سازه در جهان است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: گردشگری پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۶۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم

تین نیوز

آبراه پاناما ، یک آبراه غیرطبیعی است که توسط انسان در کشور پاناما به وجود آمده و اقیانوس آرام را به اقیانوس اطلس ارتباط می دهد. این آبراه که در جریان یکی از بزرگ ترین و دشوارترین پروژه های مهندسی در جهان ایجاد شده است یکی از سرشناس ترین و مهم ترین آبراه های جهان است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکی پدیا، در شرایطی که راه معمولی کشتیرانی میان شهرهای نیویورک و سان فرانسیسکو ۲۲۵۰۰ کیلومتر مسافت دارد، عبور از کانال پاناما این مسافت را به ۹۵۰۰ کیلومتر کاهش می دهد. در گذشته کشتی ها برای عبور از اقیانوس آرام به اطلس مجبور بودند آمریکای جنوبی را دور بزنند اما پس از ایجاد این کانال به طور مستقیم از اروپا به آمریکا و از آنجا به آسیای شرقی می روند.

کانال پاناما ۸۲ کیلومتر طول دارد و از باریکهٔ پاناما گذر می کند. کلمبیا، فرانسه و بعداً ایالات متحده قلمرو اطراف کانال را در طول ساخت و ساز آن کنترل کردند. فرانسه، کار بر روی این کانال را در سال ۱۸۸۱ آغاز کرد. اما به دلیل عدم اعتماد سرمایه گذاران درپی مشکلات مهندسی و نرخ بالای مرگ و میر کارگران متوقف شد. ایالات متحده این پروژه را در ۴ مه ۱۹۰۴ به دست گرفت و کانال را در ۱۵ اوت ۱۹۱۴ افتتاح کرد.

 

تاریخچه

ایده اولیه ایجاد یک آبراه در کشور پاناما به سده ۱۶ میلادی بازمی گردد. نخستین تلاش برای ایجاد این آبراه به سال ۱۸۸۰ و به رهبری فرانسوی ها مربوط می شود. پس از شکست این پروژه که به کشته شدن ۲۱۹۰۰ کارگر انجامید پروژه نهایی توسط آمریکایی ها ادامه یافت و در حدود سال ۱۹۰۰ به انجام رسید تا سرانجام آبراه در سال ۱۹۱۴ برای استفاده بازگردد.

ایجاد این آبراه ۷۷ کیلومتری با دشواری های بسیاری همراه بود. به نحوی که پس از پایان کار در مجموع ۲۷۵۰۰ کارگر (در مجموع دوره کار فرانسوی ها و آمریکایی ها) جان خود را از دست داده بودند.

این کانال به پیمانکاری مهندسی ارتش آمریکا ساخته شد.

مشخصات فنی نمایی از بالابر و پایین بر هیدرولیکی

در ابتدا فرانسوی ها قصد داشتند خشکی میان دو اقیانوس را به صورت کانال خاک برداری کنند که پروژه با شکست روبرو شد. در طرح بعدی آمریکایی ها برای کاهش حجم خاکبرداری تصمیم گرفتند از دریاچه بزرگی که در میان خشکی محصور بود استفاده کنند. ولی این دریاچه از سطح آب های آزاد ارتفاع بیشتری داشت و امکان ارتباط مستقیم اقیانوس به دریاچه نبود. در نتیجه به فکر ساخت بالابر و پایین بر هیدرولیکی افتادند.

حرکت کشتی ها

برای حرکت کشتی در این آبراه

به کمک بالابر هیدرولیکی در ابتدای کانال کشتی ها را از سطح آب های آزاد بالاتر می برند؛ کشتی زمانی که همسطح آب دریاچه قرار می گیرد در کانال مصنوعی ای که حفر شده است حرکت می کند و قطر دریاچه و در پایان در کانال دوم قرار می گیرد؛ به وسیله پایین بر هیدرولیکی در سطح آب های آزاد قرار می گیرد و سپس به مسیر خود در اقیانوس ادامه می دهد.

به طور متوسط ۸ تا ۱۰ ساعت طول می کشد تا یک کشتی از کانال پاناما گذر کند.

 

حجم ویدیو: 2.45M | مدت زمان ویدیو: 00:01:12 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد+مصاحبه
  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • ◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود