Web Analytics Made Easy - Statcounter

پل ۲۶ متری یک‌تکه، به‌وسیله چاپگر سه‌بعدی ساخته‌شده و با نصب آن در شانگ‌های چین، به‌عنوان طولانی‌ترین پل بتونی ساخته‌شده توسط دانشگاه تسینگهوآی پکن در جهان معروف شده که به‌عنوان پل عابر مورداستفاده قرار می‌گیرد.

نکته مهم این است که این پل در عرض ۴۵۰ ساعت و با یک‌سوم هزینه یک پل معمولی توسط دو بازوی رباتیک (توسعه داده‌شده توسط Xu) به‌صورت قطعه به قطعه ساخته‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قبل از پرینت نهایی، این پل در سایز کوچک طراحی و ساخته شد و بعداً نمونه نهایی ساخته شد.

اولین پل بتونی ساخته‌شده با چاپگر سه‌بعدی در جهان در سال ۲۰۱۷ و در هلند توسط محققان دانشگاه آیندهاون بنا شد که ۸ متر طول داشت.
چین طرح‌های بزرگی را در دست دارد تا بتواند پل‌های طولانی‌تر و یکدستی را با فناوری سه بعدی در محل نصب بسازد که تصاویر مفهومی آن را در زیر مشاهده می‌کنید.    

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری چاپگر سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۱۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود

به گزارش خبرآنلاین از سازمان اسناد و کتابخانه ملی، محمود پاکزاد از اولین عکاسانی است که تاریخ خیابان‌های تهران را مصور و مستند کرده است، البته از جمله شهرهایی که پاکزاد برای عکاسی به آن‌ها سفر کرده می‌توان به اصفهان، شیراز، تبریز، گرگان، اهواز،آبادان، خرمشهر، همدان، آذربایجان، قم، شهرهای شمالی ایران اشاره کرد. پاکزاد در سال ۱۳۷۷ خودش را بازنشسته کرد و در سال ۱۳۷۸ عکس‌های خود را به سازمان اسناد ملی اهدا کرد.

تصویر زیر از مجموعه عکس‌های محمود پاکزاد از خیابان ولیعصر(عج) تهران در سال ۱۳۳۴ است. خیابان ولیعصر تهران یکی از شاه‌راه های ارتباطی در مسیر شمال به جنوب و برعکس در شهر تهران است. تا پیش از انقلاب اسلامی ایران خیابان ولیعصر را با نام خیابان پهلوی می‌شناختند. خیابان ولیعصر به‌واسطه درختان چنارش نیز شهرت زیادی دارد؛ گرچه که در گذشته تعداد این درختان بسیار بیشتر از امروز بود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902609

دیگر خبرها

  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود